Steun ons

Toen we dit project begonnen wisten we dat het lastig zou gaan worden. Een taboe is niet zomaar een taboe. Dat we dit taboe heel ambitieus ook nog eens willen doorbreken, is waar het extra lastig wordt. We hebben ontelbare vergaderingen gehad over hoe we mensen het beste konden bereiken zonder iemand te kwetsen. We hebben ontzettend ons best gedaan met social media; we voorzien jullie elke week van maar liefst 4 interessante blogs. We hebben ontelbaar veel mensen gemaild voor hulp, soms een beetje tot het spammen aan toe. We hebben een soort guerrilla actie gehouden met flyers en posters, zodat mensen in Rotterdam en onze woonplaatsen ook direct een praatje met ons konden maken.

 

Hoe vaak we niet te horen hebben gekregen: “Nee, zo een folder kunnen we hier echt niet neerleggen”, “Helaas we kunnen jullie echt niet verder helpen. Als je meer voorbeeldmateriaal hebt dan mag je het nog wel eens proberen”. Heel eerlijk; misschien zijn onze folders ook een beetje te direct en is onze manier van mailen een tikje invasief. Maar als het er anders stond zou het dan jouw aandacht trekken? Wij denken van niet.

 

Gisteren betaalde ons harde werken zich dan eindelijk uit. We zijn trots om te mogen zeggen dat de Gemeente Rotterdam ons project net zo belangrijk vindt als wij. Daarom hebben ze besloten ons te steunen via crowdfunding-platform voordekunst. Dat is toch een klein feestje waard! We hebben er zelfs een klein traantje bij weggepinkt.

 

Maar we zijn er nog niet! We weten dat het een moeilijk onderwerp is en dat je er misschien liever niet mee geconfronteerd wilt worden. Juist dan vragen we je om een donatie te doen. Help ons het taboe te overwinnen en laat een donatie achter bij voordekunst. Dit kan al vanaf 10 euro, daarbij krijg je voor ieder bedrag een leuk bedankje terug.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *